Smarta Hem

Nu är Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare godkänd för husvagnar

En smart kolmonoxidvarnare som varnar om nivåerna blir skadliga

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare som lanserades 2021 har fått certifieringen “Amenity Vehicle”. Detta innebär att den är godkänd för användning i campervans, husvagnar och husbilar.

Kolmonoxidvarnaren Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm är nu godkänd för användning i husvagnar och campers. Det är en sensor som varnar mot kolmonoxidförgiftning och den mäter kolmonoxidnivån i realtid i ett rum eller i ett fritidsfordon. Vid detektering av kolmonoxid larmar sensorn med den inbyggda sirenen på 85 decibel.

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är uppkopplad mot din smartphone om du är ansluten till ett wifi-nätverk. Befinner du dig på resande fot behöver du ha ett 4G-nätverk för att ansluta till sensorn. Kolmonoxidvarnaren installeras trådlöst och har ett batteri som räcker i 10 år.

Utöver CE- (EN 50291) samt NF-certifiering har sensorn nu även EN50291-2:2019-certifieringen som är avsedd för användning i en campervan eller husbil.

Rekommenderat pris för Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är 825 kronor och den finns att köpa hos vanliga återförsäljare samt på Netatmo’s hemsida.

>> Läs även vår recension av Netatmo Smart Carbon Monoxide.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!