Nu fungerar brandvarnare från HoneyWell i Apples HomeKit

Det var ett tag sedan vi skrev om ett rykte att brandvarnare och gasvarnare från Xiaomi Mijia HoneyWell skulle gå att få in i HomeKit genom Xiaomis Aqara Hub. Nu har uppdateringen kommit och mycket riktigt så går enheterna nu att få in i HomeKit.

Vi har testat att lägga till en brandvarnare från HoneyWell i HomeKit och det fungerar ypperligt. Brandvarnaren läggs enkelt till genom att tycka tre gånger på dess (enda) knapp samtidigt som vi antingen lägger till den i Mi Home appen eller trycker tre gånger på Aqara hubben. Rösten från Aqara hubben berättar för oss en child device har lagts till.

Brandvarnarna dyker sömnlöst upp i HomeKit och nu är det fritt fram att skapa olika automatiseringar utifrån att brandlarmet går. Utöver att få notiser om brandlarmet går när man är utanför hemmet så kan alla lampor tändas upp på 100% om brandlarmet går under natten.

 

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer