Övrigt

Ny aktör inom matleveranser i Sverige

Gör det lättare för restauranger

Att få maten hemlevererad är något som blir mer och mer populärt och något vi ser som en självklarhet idag. Inte minst under pandemin.

Sverige har stora aktörer inom matleverans idag – UberEats, Bolt Food, Wolt och Foodora där de tydligt märkt av trycket under pandemin men något vi inte har lika bra insyn i är hur restaurangägarna har det. Pandemin har varit tuff för dem och för vissa är onlinebeställningar räddningen. Men ovanan att hantera samtal, onlinebeställningar i olika system kan leda till sena leveranser och kall mat.

Men kanske är räddningen här, det belgiska bolaget Deliverect kommer med sin molntjänst till Sverige. En tjänst som kan samla alla restauranger, menyer och tjänster under samma tak och kan integreras med en mängd olika kassasystem. Vilket underlättar både för den hungriga och den som lagar maten.

I dagsläget har tjänsten 400 restauranger registrerade i Sverige och siktar på 1000 innan årets slut. Deliverect är en stor spelare i världen och har hanterat 30 miljoner beställningar senaste året och har nu i april 2021 i genomsnitt mer än en miljon beställningar per vecka.

Via: Deliverect.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!