Smarta Hem

Ny dörrvideoklocka för Apple HomeKit från Wemo

Har även stöd för HomeKit Secure Video

Wemo, som är ett varumärke från Belkin presenterar en dörrvideoklocka för Apple HomeKit. Den har dessutom stöd för HomeKit Secure Video.

Wemo Smart Video Doorbell är namnet på den senaste produkten från Wemo som är exklusiv för Apple HomeKit. Dörrvideoklockan erbjuder en högupplöst 4 megapixel sensor med en betraktningsvinkel om 178°. Utöver detta finns även mörkerseende och möjlighet att zooma in på det som befinner sig framför.

Wemo Smart Video Doorbell

Stöd för HomeKit Secure Video finns också vilket innebär kryptering och ökad säkerhet kring det som filmas av enheten. Dessutom får man möjligheten till detektering av människor, djur, fordon eller paket via HomeKit Secure Video.

Wemo Smart Video Doorbell

Anslutning via wifi till ditt nätverk, såväl 2.4 som 5 GHz stöds och den ansluts med kabel till elnätet. Kapslingsklassen är IP55 vilket gör att den ska motstå regn och rusk.

Vill du läsa mer om produkten kan du göra det här.

Wemo ska stödja Matter

Liksom många andra företag som fokuserar på det smarta hemmet kommer Wemo att stödja Matter-standarden när denna lanseras.

Pris för Wemo Smart Video Doorbell är USD 250 och i dagsläget finns dessvärre ingen information om den dyker upp utanför USA och Kanada.

Källa: Macrumors

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer