Smarta Hem

Ny lösning ska ersätta alla dina fjärrkontroller

HomeHub IRF ska klara av att styra alla dina IR och RF-fjärrkontroller

Fjärrkontroller låter oss styra det mesta bekvämt från soffan men efter ett tag blir det för många att hålla reda på. HomeHub IRF ska fixa detta.

Företaget Adaprox ska inom kort lansera en kampanj på Kickstarter för att att förverkliga idén kring deras IR/RF-hubb för fjärrkontroller. HomeHub IRF ska kunna styra och kontrollera i princip alla befintliga fjärrkontroller på marknaden.

Enheten ska kunna ersätta alla dina fjärrkontroller i hemmet så länge de använder IR eller RF för att skicka signaler till dina andra enheter. Via appen ska du kunna styra allt och givetvis finns möjligheter till röststyrning via både Amazon Alexa, Siri och Google Assistent.

HomeHub IRF

Hubben ska kunna aktiveras automatiskt och starta förprogrammerade scener. Hemsidan nämner också att den ska vara kompatibel med över 1.000.000.000 enheter vilket väl låter som de täcker upp det mesta…

HomeHub använder en krypterad signal så bara du och familjen har åtkomst till hubben. Inlärning av fjärrkontroller till hubben sker på samma sätt som för de flesta – peka och tryck.

HomeHub IRF

Produkten ska som sagt var lanseras på Kickstarter under oktober månad till ett pris av USD 49,99. Värt att testa?

Källa: Adaprox

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer