Smarta Hem

Ny produkt från Google dyker upp hos amerikanska FCC

En trådlös enhet som utökar sortimentet av Nest-produkter?

Hösten närmar sig och så även ett nytt event från Google. Samtidigt dyker en ny trådlös produkt upp hos amerikanska FCC vilket tyder på ny hårdvara.

Amerikanska FCC (Federal Communications Commission) har hand om registreringar av ny hårdvara. Nu har en ny trådlös produkt från Google dykt upp här vilket mest troligt innebär ny hårdvara från Nest. Denna kan komma att presenteras under höstens event från Google.

FCC är den myndighet i USA som godkänner nya produkter med radiokommunikation och ibland framgår det tydligt vad det rör sig om för produkt och ibland är det svårare att uttyda vilken typ av produkt det rör sig om. Som i detta fall.

Den nya produkten från Google går under namnet G28DR och den ska fungera med både Bluetooth och Wi-Fi. Från dokumentationen nämns också ett 3.65 volts batteri. En del av Nest Cam idag använder sig av liknande batterityp så det kan röra sig om en ny kamera men det återstår att se.

Det spekuleras också i en ny smart högtalare men gänget på 9To5Google drar slutsatsen att det kanske inte är så eftersom typbeteckning enligt dokumentationen finns på baksidan av enheten. På dagens smarta högtalare sitter denna på undersidan.

Vad hoppas du på?

Källa: 9To5Google

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!