Smarta Hem

Ny robotdammsugare från Xiaomi lanserad i Sverige

Moppar även golven med S- eller Y-moppning där den senare simulerar manuell rengöring

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU är en ny robotdammsugare med LDS-lasernavigation. Dessutom utlovas hög sugkraft och upp till 130 minuters körtid på en laddning.

Kinesiska Xiaomi fortsätter att lansera nya produkter för våra smarta hem. Nu har en ny robotdammsugare vid namn Xiaomi Robot Vacuum S10 EU börjat säljas här i Sverige.

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU använder LDS-lasernavigation som skannar av hemmet i 360° och gör en automatisk indelning av rummen i hemmet. Precis som med många av deras tidigare modeller så finns stöd för virtuella väggar, no-go-zoner och zonstädning.

Robotdammsugaren har en sugkraft på 4 000 Pa och en smart vattentank på 170 milliliter som ska säkerställa konstant fuktighet. Såväl S-formad som Y-formad moppning erbjuds där den senare simulerar manuell rengöring för maximal städeffektivitet. Batteriet är på 3 200 mAh och ett flertal inbyggda sensorer känner av omgivningen i realtid.

Robotdammsugaren hanteras via appen Xiaomi Home. Stöd för Google Home och Amazon Alexa finns också. Den mäter 350 x 350 x 94,5 millimeter.

Rekommenderat pris är 3290 kronor och den finns att köpa hos Mistore.se

Källa: Mistore

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!