Smarta Hem

Ny smartare, starkare robotdammsugare från Ecovacs

Inbyggd 360-graders kamera spelar in hemmet i 2D eller 3D

Ecovacs släpper en ny, smartare och starkare robotdammsugare. Utrustad med marknadsledande teknologi.

Robotdammsugaren Ecovacs Robotics Deebot T9 Aivi är utrustad med AI-teknologi (Aivi 2.0) och upptäcker hinder som strumpor och kablar. Detta innebär att du inte behöver städa upp eller röja innan dammsugningen startar. Robotdammsugaren har trasselfria borstar, hög sugkraft och ett visuellt kommunikationssystem med en högupplöst 360° kamera.

Ecovacs Robotics Deebot T9 Aivi

Upp till 15 olika objekt kan detekteras och undvikas. Via Aivi-teknologin kan även mänskliga konturer detekteras vilket innebär att den inte städar om det finns någon i rummet som kan störas – smart.

Deebot T9 använder också AeroForce-teknologi med två gummirullar istället för borstar som för in smutsen i roboten. Total sugkraft är 3000 Pa vilket är dubbelt så mycket som i föregående modell. Effekten kan justeras i fyra nivåer. Den inbyggda moppningsteknologin, Ozmo Pro 2.0 arbetar med 480 vibrationer i minuten för att ta bort envisa fläckar.

Via appen Ecovacs Home kan du se hur det ser ut hemma via den inbyggda 360° kameran. Det är också möjligt att kommunicera med människor och djur i hemmet. Kameran används också för att spela in rummet tredimensionellt vilket skapar antingen en 2D eller 3D-karta. Totalt kan tre kartor över ett hus med tre våningar sparas parallellt.

Ecovacs Robotics Deebot T9 Aivi

Som tillbehör finns även en tömningsstation som rymmer 2.5 liter vilket ger upp till 30 dagars rengöring.

Ecovacs Robotics Deebot T9 Aivi finns till försäljning från och med idag och kostar 8999 kronor. Tömningsstationen ska släppas längre fram och får ett pris på 2999 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!