Kultur

Ny storslagen trailer för tredje säsongen av The Mandalorian premiärvisades i natt

Löjligt mycket hype nästan

Nu är den nya trailern för säsong tre av The Mandalorian här, efter mycket förväntan och längtan. Nästan överdriven sådan.

Uppståndelsen inför den nya trailern har varit stor, då Disney redan innan körde en trailer inför trailern på ESPN tillsammans med några systerkanaler inför en stor NFL-match som avgjordes i natt. Vid halvtid, efter tre i natt svensk tid, var det dags att avtäcka trailern och den har tagits emot med dunder och brak.

Trailern visar hur Mando tar med Grogu på en resa genom galaxen och undervisar honom i the mandalorian way. När det Child inte blev lämnad för att bli en Jedi så ska han nu få en ordentlig utbildning och händelserna i trailern visar att det kommer bli en betydligt större tyngd i mandaloriernas religion och på vägen tycks det bli ordentligt med action.

Innan den stora premiären av trailern så släpptes också en ny poster för den nya säsongen som startar på Disney+ första mars. Pedro Pascal som spelar Mando spelar också huvudrollen i The Last Of  Us som premiärvisades på HBO Max igår. Så av allt att döma tycks han gå en ljus framtid till mötes trots svamp-zombies och motgångarna i en galax långt långt borta.

Hur taggad är ni på en ny säsong av The Mandalorian?

Via: Disney Star Wars.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!