Smarta Hem

Nya funktioner släpps till Google Nest Hub

Mörkt läge och fler användarkonto är några av nyheterna

Google meddelade idag att de kommer att släppa en uppdatering som ger deras smarta displayer nya funktioner. Bland dessa ser vi mörkt läge, stöd för fler användarkonto (upp till 5 olika) samt en del nya touch-kontroller.

Det blir nu alltså möjligt att se t ex kalendrar från olika Google-konto (hem och/eller jobb t ex) vilket ger en bättre överblick om man är fler medlemmar i familjen. Mörkt läge är dessutom en bra funktion när vi nu har vant oss vid detta i såväl datorer som surfplattor och mobiltelefoner. Detta aktiveras automatiskt beroende av tid på dagen.

Ny hemskärm på Nest Hub

I samband med uppdateringen kommer även hemskärmen att uppdateras och ge en bättre överblick över hur dagen ser ut. Istället för det oändliga skrällande i sidled kommer nu informationen att delas upp i fem tydliga sektioner;

  • tid på dagen (varierar under hela dagen)
  • kontroll av hemmet (sköt ditt smarta hem härifrån)
  • media (visar vad andra assistenter spelar)
  • kommunikation (hantera duo-samtal och kontakter)
  • upptäck (visar nya funktioner)

Alla dessa ska vara lättåtkomliga via toppen av skärmen.

Som liten bonus lägger de till nya avslappnade ljud som t ex vattenfall som du kan kicka igång när du behöver slappna av en stund. Även ett soluppgångsläge läggs till som gör att skärmen vaknar till liv lite innan du själv gör det.

Vad blir din favoritfunktion av dessa nyheter?

Källa: The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!