Ljud & Bild

Nytt användargränssnitt på gång till Prime Video

Användarvänlighet i fokus när appen får en redesign

Amazon kommer att lansera ett nytt användargränssnitt för sin videotjänst Prime Video. Nu blir val av filmer och skrotning mer som konkurrenterna.

Streamingstjänsten Prime Video från Amazon kommer att lansera ett nytt användargränssnitt inom kort. Först ut är appen för Apple TV och senare i år följer uppdateringar för iPhone och iPad. Givetvis släpps en uppdaterad version också för Fire TV samt för användare av appen för Android.

Amazon Prime Video

Navigeringen sägs bli mer användarvänlig och genvägar läggs till i vänsterkanten på skärmen för; Home, Store, Find, Live TV, Free with Ads, och My Stuff. Här kan vi hoppas på en bättre översättning för “My Stuff” än svenskans “Mina saker” eller “Mina prylar” beroende på vilken plattform som används.

Bland förändringarna ser vi också den karusellliknande funktion som finns på Apple TV sedan tidigare och med mer info kring filmerna. Även en topp 10-lista läggs till och det ska bli enklare att se vilket utbud som ingår i Prime-medlemsskapet och vad som kan köpas till.

Vad tror ni om detta, på tiden eller?

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!