Pryl

Om du alltid fryser kan Inko ha produkten för dig

Kan vara billigare än att värma upp huset nu i vinter när det blir kallt

Bland de många utställarna på årets IFA 2022 i Berlin fanns det några som stack ut. Ett av dessa var det sydkoreanska företaget Inko med sina värmeprylar.

Sydkoreanska företaget Inko hade en monter på IFA 2022 i Berlin där de visade upp ett lite annorlunda utbud av produkter. Deras produkter ansluts via USB och ger värme vilket kan vara skönt för den som är frusen av sig. Det ska nämnas att de visade upp ett ganska brett sortiment av produkter som kan värma dig under kyliga dagar.

Oavsett vilken kroppsdel som fryser på dig så verkade Inko ha en produkt för just den delen. Vi snackar händer, fötter, brösten, buken, benen, rumpan, skrevet för att nämna några och den gemensamma nämnaren är alltså en liten och portabel värmedyna som du ansluter. Denna värmer sedan upp kroppsdelen på ett behagligt vis utan att bli brännhet. Så där lagom mysvarm på något sätt och enligt uppgift överstiger det inte 50° C.

Lägg en dyna på stolen om du fryser om ändalykten eller en större filt som kan värma mer rejält om det behövs. Alla värmeprodukterna kommer i trevliga, dämpade och jordnära färger så de kan ligga framme utan att skämmas för sig. En del av produkterna är tillverkade av mocka så kvaliteten kändes riktigt gedigen.

Inko visade upp en trevlig och överraskande välgjord produkt som säkerligen hade kunnat finnas med på mången önskelistor inför julen här men dessvärre verkar inte distributionen finnas i vårt kalla land än.

Källa: Inko

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!