Apple

Phil Schiller blir en Apple Fellow

En väldigt exklusiv klubb

Phil Schiller, Vice VD med ansvar för marknadsföring hos Apple startade sin karriär i bolaget redan 1987 och har gjort ett stort jobb för att sätta Apple på kartan. Nu belönas han med att bli en Apple Fellow vilket bara elva personer belönats med innan honom.

Apple Fellow blir en person som erkänts som värdefull i företaget och intar en mer eller mindre guru-liknande roll. Phil ska fortsätta att sköta App Store och Apple Events och jobbar direkt under Tim Cook, men lämnar över sin tidigare titel som Vice VD för Marketing till Greg (Joz) Joswiak. En Fellow fungerar mer som en guide i företaget med sin oslagbara kunskap och erfarenhet, belönas med aktier och en stor ära.

“Phil has helped make Apple the company it is today and his contributions are broad, vast, and run deep. In this new role he will continue to provide the incredible thought partnership, and guidance that have defined his decades at Apple,” Säger Tim Cook, Apples VD.

Phil har verkligen offrat livhanken för Apple:

Källa: Apple Pressmeddelande.

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!