Smarta Hem

Philips Hue Festavia lyser glatt upp din julgran

Låt granen blinka i takt med julsångerna för den där extra mysiga stämningen

Nu ska julgranen bli färggladare och lite smartare. Philips Hue har presenterat en ljusslinga vid namn Festavia som livar upp julgranen i vårt hem.

Philips Hue Festavia är en ljusslinga avsedd för julgranen som skapar en mysig atmosfär i hemmet.  Ljusslingan har 250 smarta mini-LED längs en 20 meter lång sladd vilket inbjuder till flexibilitet när det gäller att pynta granen. Eller för den delen ett annat lämpligt utrymme för hemmet.

Festavia har samma funktioner som övrig smart belysning från Philips Hue vilket innebär att det går att dimma, tända, släcka, schemalägga eller ställa in timers för att styra belysningen. Precis som med övrigt sortiment så görs detta via Hue-appen.

Det finns också möjlighet att skapa flera olika färgpunkter längs slingan för mer mysig känsla. Synkronisera med övrig Philips Hue belysning i hemmet eller låt den blinka med i musiken från Spotify och SmartThings-integrationen.

I samband med att Festavia presenteras tillkommer nya funktioner i Hue-appen. Den nya Sparkle-effekten får varje ljus på slingan att blinka. Båda effekterna Candle eller Fireplace kan också användas för god stämning. Med Festavia kommer dessutom en ny stil som användarna kan välja: Scattered. Medan den befintliga linjära stilen ger en sömlös gradient av färg från ena änden av snöret till den andra, sprider den utspridda stilen upp till fem färger slumpmässigt längs snöret för en färgstark, festlig upplevelse.

Rekommenderat pris för ljusslingan Philips Hue Festavia är 1759 kronor och den finns tillgänglig för försäljning från den 15 november i år via hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!