Podcast

Podcast: Actionkameror och lövblåsar

Det blir ett j***a drag!

Under live och inspelning i tisdags blev Marcus Attefors och Ljudtekniker Dennis Klarin lämnade i sticket av vår Sevis.

Vi lyckades dock ro i land skutan och det fanns en hel del roligt att prata om. Marcus har skaffat actionkamera från DJI, Apple släpper äntligen Final Cut Pro och Logic till iPad tillsammans med en ny prenumerationsform. Det blir också ovanligt mycket prat om TikTok och trädgårdsredskap. Dennis är fortfarande förälskad i GT7 och berättar om senaste uppdateringen medans Attefors har spelat Sackboy med sin son.

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag.

Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan. Nedan hittar ni YouTube-länken för kvällens avsnitt.

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!