Podcast

Podcast: Välkommen in i Bubblan

Podden blir gratis igen!

Våren närmar sig och ni som har hängt med ett tag vet att vi inte är rädda för att göra om och testa nya saker.

Ibland blir det fantastiskt och ibland mindre bra. Därför kommer vi från och med nästa vecka öppna upp podden för alla oavsett om du är en Patreon eller inte.

Podden kommer du att kunna spela upp i bland annat Apple Podcaster och Spotify. I samband med detta så svidar vi om en aning och hälsar er välkomna till Bubblan, en podd om teknik och livsstil.

Ni är varmt välkomna in i Bubblan tillsammans med oss. Veckans avsnitt blir det sista bakom betalvägg och det är Marcus Attefors, Mathias Severyd och ljudtekniker Dennis Klarin som håller i spakarna. Det blir pizza i massor, stora nyheten från Apple, frustration över appar som inte fungerar på alla plattformar och hur skönt det skall bli att plocka fram sin elskoter ur förrådet.

Som sagt, nya tider är på väg och vi öppnar upp den gamla Macradion-feeden igen, kanske har du kvar den i din poddspelare, annars hittar du den här nedan tillsammans med ett kort avsnitt där du får mer information och har möjlighet att följa den nygamla tråden.

Hoppas ni vill fortsätta följa med oss på vår stökiga resa som vi hoppas snart når vårt mål. Tillsammans med er skall vi lyckas! Stort tack.

Med Bubblan+ innebär det att du kan se inspelningen live på YouTube varje tisdag 20.30 och sedan får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon.

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!