Recensioner

PowerPic är en fotoram som laddar din telefon

Och kommer undan med det

Modern av saker som vi inte visste att vi behövde men nu älskar måste vara fotoramen som även laddar din telefon.

Men vi hade faktiskt våra aningar. Problemet med telefoner som ligger ner på skrivbordet i ljudlöst läge är att vi lätt missar inkommande samtal och meddelanden om vi sitter med hörlurar på. Därför bör en telefon stå i någon form av docka och varför koppla in en sladd när vi kan ladda trådlöst i nästan alla moderna telefoner (Sist ut i stolsleken här är Sony och OnePlus men även de ryktas lösa det i och med nästa lansering).

Så vertikal trådlös docka är svaret på detta i-landsproblem. Frågan som uppstår är då om en så tacky idé som att kombinera det obligatoriska fotot på familjen (eller i det här fallet ens utökade familj) med just laddning.

PowerPic 2

Svaret är att det är överraskande nice, om än att det kräver rätt telefon. Utöver att den då måste stödja trådlös laddning så behöver också skärmen vara på, annars blir det ett tråkigt svart. Har du det är denna produkt klockren.

Vad som riskerar bli mindre rent är att sätta in ett foto, glaset är lite för vasst så var försiktig när joxar med det.

Kraften som strömmar igenom dina nära och kära ut i din telefon är på 10w och ramen är gjord av trä, furu från Nya Zeeland.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!