Smarta Hem

Prishöjningar att vänta på produkter från Philips Hue

I vissa fall uppemot EUR 40 enligt tyska hemsidan Hueblog

Enligt hemsidan Hueblog kan vi vänta oss prishöjningar på produkter från Philips Hue. I vissa fall nämns prishöjningar på upp emot EUR 40 vilket är en hel del.

Att priser går upp är inte helt oväntat, speciellt med tanke på en rad omvärldsfaktorer som drabbat alla på sistone. Nu ska Philips Hue höja priserna på en hel del av sina produkter, detta enligt uppgifter från tyska hemsidan Hueblog som ofta är tidigt ute med nyheter kring just Hue. Redan i år såg vi en höjning när deras utomhusprodukter lanserades samt på deras ledstrips och tillhörande förlängning av denna. Nu följer övriga produkter (runt 250 stycken) med och i vissa fall rör det sig om höjningar med upp till EUR 40 från och med maj månad.

Philips Hue gradient Signe Table and Floor

Hueblog kan se att prishöjningarna ligger på 16,67%, exempelvis deras Hue Smart Plug ökar från EUR 29,99 till EUR 34,99. Högst prisökning ser Hue Ensis ut att få där den ökar från EUR 399,99 till EUR 439,99.

Det framgår dock inte om prishöjningarna slår igenom hos alla återförsäljare omgående eller om de ligger lågt ett tag och säljer ut innevarande lager till de äldre priserna. Oavsett vilket så kommer priserna med all säkerhet att höjas en del och en av anledningarna är givetvis att priserna höjts på marknaden när det gäller komponenter och råmaterial. Den rådande komponentkrisen som lär pågå ett bra tag till drar säkert sitt strå till stacken också.

Har du shoppat färdigt inför utomhussäsongen eller är det hög tid att börja fynda nu?

Källa: Hueblog

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!