Recensioner

Recension: Trust Zamak GXT 414

När budget överraskar!
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen

Undertecknad har testat en hel del lurar för Teknikveckan och vid det här laget har det blivit väldigt uppenbart att jag uppenbarligen är grymt tjockskallig då lurarna känts små och gett mig ont i huvudet efter en stunds användning. Så nu när det damp ner ett par lurar från budgetmärket Trust så var mina förväntningar inte på topp.

Design

Klassiskt helsvarta lurar med GXT-loggan på bägge kåpsidorna. Kåporna känns stabila, tåliga och av hög kvalitet. Designen känns överlag robust och tålig och huvudbygeln är välvadderad. Trust har knappast tagit ut svängarna med designen på GXT 414 och om du blir ombedd att tänka på ett par hörlurar så kan jag slå vad om att din tankebild inte är långt från dessa lurar.


De delar som brukar gå sönder på välanvända lurar som byglarna som kopplar öronkåporna med huvudbygeln och 3,5 mm kontakterna är i metall och känns slitstarka. Trevligt att vi kan ta av mikrofonen och använda dem som vanliga lurar då micken är ganska stor. Öronkuddarna är väl tilltagna och mjukare än många andra lurar vi testat vilket gör att det inte blir svettigt. Det är så skönt att äntligen få testa ett par lurar gjorda för vuxna. De sitter bra på huvudet, öronen får plats i öronkudden och viktmässigt glömmer du att du har dem på huvudet efter ett tag.

Ljud

Zamak GXT 414 bjuder på ett klart och fint ljud i spel, musik och Skype-samtal men basgången är något klen. Vi har spelat spel med bra ljuddesign och har därför inte lidit nämnvärt av att lurarna inte har surround men det är helt klart ett minus att det saknas. Vi har använt dem flitigt i bilen och på jobbet och de stänger ute ljud rätt bra. Micken gör vad den ska och de vi pratat med i spel och Skype hör mig bra.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!