Apple

Ryggsäck från Targus får stöd för Hitta-nätverket

Inbyggd spårningsmodul ser till att du har koll på din ryggsäck

Tillbehörstillverkaren Targus har presenterat en uppdaterad version av sin ryggsäck med stöd för Apples Hitta-nätverk. I samband med detta meddelas också att man fått en utmärkelse från CES.

Inför kommande elektronikmässan i Las Vegas nästa år, CES 2022 meddelar Targus att man fått en utmärkelse. Det är deras ryggsäck Cypress Hero EcoSmart Backpack med stöd för Apples Hitta-nätverk som får en CES 2022 Innovation Awards Honoree. Ryggsäcken är utrustad med en spårningsmodul som låter dig finna den via “Hitta”-appen från Apple. Detta innebär att du inte behöver en extra AirTag för att spåra din ryggsäck via din iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch.

Targus CES 2022

Cypress Hero EcoSmart Backpack lär med andra ord fungera precis som vilken AirTag som helst där du kan lokalisera denna om den kommer bort. Enligt uppgifter från Targus rymmer den upp till 16″ stora MacBook Pro samt en hel del annat som behövs på väg till eller från arbetet. Vid tillverkningen har man använt sig av material från, motsvarande 26 vattenflaskor som återvunnits vilket är en trevlig gest mot miljön och hållbarhetstänket.

Ryggsäcken ska börja säljas kring våren 2022 och priset är i nuläget inte känt.

Källa: MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!