Apple

Rykte: Apple jobbar fortfarande på HomePod med FaceTime-kamera

Det hade ju varit perfekt i köket

HomePod är en rätt märklig produkt från Apple och det är svårt att sia om framtiden men Mark Gurman har försökt sig på just detta.

I Gurmans senaste nyhetsbrev berättar han att han tror att Apple fortfarande arbetar på en HomePod som har funktioner som finns i Apple TV samt kommer utrustad med en FaceTime-kamera. Apple säljer endast HomePod mini numera och har lagt ned den stora modellen så en ny produkt i HomePod-serien känns rätt rimligt.

“I absolutely do think a new HomePod is coming — specifically, a device that combines a HomePod, Apple TV and FaceTime camera. I don’t think a big stand-alone HomePod is still in development, but perhaps a new HomePod mini is coming. In any case, the combination product will probably be at the center of Apple’s approach, with HomePod minis surrounding that throughout the home.”

Om eller när vi kan tänkas se en ny HomePod går bara att sia om men visst hade det varit trevligt med en HomePod i köket med display och att samtidigt kunna svara på meddelanden, samtal och kanske unna sig själv ett videosamtal med sina nära och kära?

Via MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!