Apple

Så kommer du kunna backa upp din iPhone i framtiden

Med sladd!

Det har läckt ut bilder från senaste iOS betan på vad som kan antas vara tillvägagångssättet för att ta backup och återställa en iPhone lokalt.

Apples val att lägga ner iTunes var önskat från många, men de som fortfarande tar backup, saknar en snabb uppkoppling eller helt enkelt inte önskar lagra sin information i Apples molnlagringstjänst iCloud verkar kunna förlita sig på sladd direkt till en annan telefon i framtiden.

Det är en bild från den senaste betaversionen av iOS 13 som visar två iPhone ihopkopplade med sladd och en bit kod som pekar åt en procedur som gör att vi kan anta att framtiden innehåller sladd.

PROGRESS_DETAIL_WIRED = “Keep your other iPhone connected to this iPhone and connected to power until the transfer is complete.”;

Idag går det att med Apples Quick Start lägga två iPhones vid varandra för att återställa en av dem trådlöst. Men i koden i senaste betaversionen så nämns sladd och strömsladd. Apple säljer inga sådana sladdar i dag, varken lightning till lightning eller lightning till lightning med en extra sladd för ström. I dag får vi använda Apples lightning till Camera connector för att koppla ihop två enheter med lightningkontakt med varandra. (Om Apple nu inte väljer att ge oss USB-C på kommande iPhone)

När Apple presenterar nya iPhones under hösten så kan vi anta att en ny sladd eller adapter presenteras tillsammans med dessa.
Hur gör ni för att ta backup och återställa era iPhones? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Via: 9to5mac

Ett annat sätt att ta backup av sin iPhone eller iPad i macOS Catalina är via findern

https://youtu.be/0IpYkNZRdi8

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!