Smarta Hem

Samsung har sålt 1 miljon exemplar av sin smarta display

Smart Monitor M8 som även är en hubb för SmartThings går hem hos folk

Samsung Electronics meddelar nu att de sålt 1 miljon exemplar av sin nya smarta bildskärm. Uppenbarligen går en bildskärm med smarta funktioner hem hos användarna.

Det är Samsung Smart Monitor M8 som lanserades för någon månad sedan som redan nått en milstolpe. Samsung berättar glatt att de nu sålt 1 miljon exemplar av deras smarta bildskärm globalt.

Har du missat vad deras Smart Monitor M8 är så är det en bildskärm med lite extra funktioner varav en är att den fungerar som en hubb för ditt smarta hem. Givetvis är det då SmartThings som stöds eftersom denna plattform ägs av Samsung. Du kan läsa mer om Smart Monitor M8 här.

Samsung Smart Monitor M8 White

Utöver att vara en smart hubb så kan du även ladda ner appar till den och använda denna som en tv för dina strömmande tjänster som Netflix, Samsung Tv och YouTube.

Samsung Smart Monitor M8 kommer i fyra olika färger; Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue och Spring Green. Rekommenderat pris ligger på 8990 kronor och den säljs av de vanliga återförsäljarna av elektronik.

Är det en smart idé att addera fler funktioner till traditionella produkter? Mest med tanke på att användarna kanske blir av med en, två, tre eller fyra olika hubbar i hemmet…

Källa: Samsung

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!