Smarta Hem

Samsung lanserar SmartThings i Sverige

One hub to rule them all?
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen

Samsung meddelar idag att de har lanserat SmartThings i Sverige och nu går det att köpa deras Smart Hub V3. Med hubben kan du koppla ihop dina vitvaror, TV-apparater, ljudanläggningar, element, belysning och mycket mer och sedan styra allt via Samsungs egna app. I appen går det även att skapa olika scenarion och SmartThings bygger på ett öppet ekosystem.

Deras nya hub stödjer både ZigBee och Z-wave vilket gör att de flesta smarta prylarna går att koppla till hubben. Samsung skriver i sitt pressmeddelande:

“Vill du känna dig trygg med att kaffebryggaren slås av när du låser ytterdörren eller skapa en mysig middagsstämning med belysning och musik genom en enkel knapptryckning? Det och mycket mer blir möjligt med SmartThings som gör det enklare för fler att komma igång med smart, uppkopplad teknik i hemmet. SmartThings är ett öppet ekosystem som bygger på nya Smart Hub V3 som kan koppla samman Samsungs produkter och tusentals andra smarta produkter från andra tillverkare.”

Hubben kostar 920 kronor på Samsungs svenska hemsida men de flesta återförsäljarna så som Webhallen verkar sälja den för 899 kronor. Vill du läsa mer om Samsung SmartThings kan du göra det här.

Tack Rickard Wahlander för tips.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!