Apple

Satechi lanserar Pro Hub Mini till nya MacBook Pro

Rymdgrå och söt

Tillbehörskungen Satechi har idag visat upp en ny hub som är gjord för nya MacBook Pro och den nya skapelsen heter Pro Hub Mini.

Med nya MacBook Pro valde Apple att ta tillbaka HDMI-porten, MagSafe och SD-kortläsaren men det finns ingen ethernet-port eller USB-A-port och det är här Pro Hub Mini kommer in. Satechis nya Hub är designad för nya MacBook Pro och går att köpa i färgerna silver och space gray. Dockan har en USB-4-port som möjliggör laddning på upp till 96W eller så kan du driva en 6K 60Hz-skärm via den. Det finns även en USB-C-port som stödjer överföring på 5GB/s samt två USB-A 3.0-portar, en ethernet-port samt ett hörlursuttag.

Pro Hub Mini behöver vara inkopplad till två USB-C-portar och därför går det bara att placera den på vänstra sidan av datorn och det är även därför de har inkluderat ett hörlursuttag då hubben täcker det som finns på vår MacBook Pro. Prislappen ligger på 70 dollar och den går att förhandsboka på Satechis hemsida, lansering sker i början av januari 2022.

Källa: Satechi

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer