Recensioner

Satechi låter oss ladda snyggt på skrivbordet

Drar åt sig uppmärksamheten så att du slipper städa skrivbordet

Har du vad vi kallar den kreativa röran på ditt skrivbord och ibland har svårt att hitta din mobil eftersom den ligger där nånstans i röran? Då löser detta ställ biffen utan att du behöver städa.

Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand är precis som namnet antyder ett ställ med två trådlösa laddare. Bottenplattan har laddare för AirPods i typiskt Appleblank vit och en snygg aluminiumram i rymdmått som matchar vår MacBook. Följer vi den kromade stången uppåt så hittar vi ett aluminiumhölje i samma färg med en MagSafe-puck integrerad. Denna puck är dock inte en fullfjädrad MagSafe-laddare. Den har magnet och den laddar trådlöst, men når inte upp i samma hastighet som Apples egna laddare. Men har vi laddaren på vårt kontor och inte har någon brådska där ifrån så är det inget som stör. 7,5 watt kan den ladda vår iPhone 12 med och 5 watt levererar den till våra AirPods med laddningsetui, både Pro och vanliga.

Huvudet är lättmanövrerat upp och ned och det är enkelt att hitta en passande vinkel för visning, Face ID och manövrering, det står tillräckligt stadigt för att öppna ett meddelande eller byta låt med ett ganska aggressivt tryck. Magneten fäster hårt så att vår mobil sitter på plats, med ett finger på baksidan för att sedan skjuta telefonen från magneten eller dra mobilen nedåt så kan vi få den med oss utan att stället rör sig en millimeter. Med extra tyngd i foten tillsammans med silikonbotten så står stället stabilt.

Laddaren är lätt att placera och vi får en USB-C till USB-C kabel med i asken som kopplas till en passande ladd-adapter eller dator. Foten har också en LED-indikator som blinkar när den laddar och ger i från sig ett fast sken när vi nått 100% och då slutar den även att ladda. Dock startar laddaren när det går ner till 99% igen och håller telefonen fulladdad. Om det är optimalt för telefonens batteri låter vi vara osagt.

 

Hitta bästa pris: Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!