Recensioner

Satechi trådlöst kompakta Apple-tangentbord – det gäller att träffa rätt

Så mycket mellanrum

Vi vill så gärna älska det här tangentbordet men det är något som gör att det är svårt att träffa tangenterna.

Men först lite bakgrund, eller snarare brist på bakgrund(sljus). Apple dominerar marknaden för tangentbord för sina egna datorer med sina stilrena Apple Magic Keyboard i aluminium. Dock är dessa inte upplysbara som vi lärt oss älska på de bärbara datorerna.

Satechi Keyboard

Här kommer Satechi in som en av de få som levererar flera Mac-anpassade tangentbord som har lika hög kvalitétsskänsla som Apples egna ihop med att det är bakgrundsbelyst. Men det slutar inte där, det har även stöd för att ansluta till tre stycken enheter samtidigt som vi kan byta enkelt mellan medelst tre olika knappar. Slutligen har det USB-C för laddning så det är framtidssäkert tillskillnad mot Apples egna lightning-historia.

Så allt är toppen? NEJ – varför skulle de tvunget komma på sin egen design, kunde de inte skamlöst bara låta det vara likt Apples egna? I stället har de nästan runda knappar som gör att det är lätt att slinta på tangenterna.

Först trodde jag att det var individuellt men exempelvis gjorde Marcus Attefors en recension på dess större syskon tangentbord för drygt ett halvår sedan och älskade det men har även han lite småsvårt att skriva på detta.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!