Smarta Hem

Schneider lanserar nya produkter för det smarta hemmet

Kompletterar med smart radiatortermostat, utomhuskamera och brandvarnare

Nyheter kring smarta hem är något vi inte får nog av och nu vankas det än mer. Schneider Electric förväntas inom kort visa upp fler nyheter på detta område.

Franska företaget Schneider Electric har med sin plattform Wiser tagit sig an det smarta hemmet för några år sedan. Nu växer deras sortiment ytterligare när man har flera nya produktnyheter på gång. Vi ser bland annat en utomhuskamera, en brandvarnare och en radiatortermostat. Än så länge är det sparsmakat med information kring produkterna och det ser ut som att en del av dessa just nu betatestas eller har testats klart.

Schneider Electric Wiser

Utomhuskameran, Schneider Electric Outdoor IP Camera ansluts till det fasta elnätet (230 V) och kompletterar den tidigare lanserade inomhuskameran vilket gör deras lösning mer komplett på marknaden.

Den smarta radiatortermostaten har också dykt upp på bild och använder Zigbee för kommunikation.

Schneider Electric ITRV

Dessutom flyttar energimätaren Power Tag in i Wiser-appen vilket gör det hela smidigare för användaren.

Schneider Electric Power Tag

Betatestningen av den nya modulen till V2N som fungerar med Connect-pluggen är också färdig och enligt uppgift ska den lanseras inom kort i Skandinavien.

Vi får återkomma och komplettera med mer information när denna dyker upp.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer