Apple

Skånetrafiken får Express Mode för Apple Pay

Betala snabbt med Apples betaltjänst

Nu lanserar Skånetrafiken snabb och smidig kontant och kortfri betalning av resor. Via Express Mode för Apple Pay kan du nu enkelt betala och ha din biljett i Wallet.

De som skall åka buss i Skåne kan nu helt slippa fysiska biljetter, kontanter och betalkort. Tillsammans med Telia och Ridango lanserar nu Skånetrafiken betalning med Express Mode för Apple Pay.

Vilket betyder att resenärer nu kan använda sin iPhone eller Apple Watch för att enkelt blippa och direkt betala med Apple Pay. De är först ut i Norden med att använda sig av Apples teknik.

“Den första kontaktlösa betaltjänsten i Norden. Kunder med Apple Pay kan gå på bussar och betala utan att behöva starta eller låsa upp sin enhet, öppna en app eller använda Face ID eller Touch ID. Du behöver inte ens bekräfta betalningen med Face ID, Touch ID eller din pinkod. Resenären behöver bara lägga till expressläget för ett av sina betalkort i sin Wallet”.

För att komma igång hittar du mer information om Apple Pay och Express Mode hos Apple.

Via: Telia.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer