Smarta Hem

Skapa din egen lysande inredning med Twinkly

Nya serien Line och Flex låter dig vara kreativ med belysningen

Twinkly är företaget som gav oss lysande julgranar för våra smarta hem. Nu breddar de sitt utbud och det med nya serien Line och Flex som låter oss vara kreativa.

Italienska företaget Twinkly tog vår julinredning med storm för några år sedan när de släppte sin julgransbelysning, som kopplad till appen, gör denna mer färgglad än någonsin. Därefter såg de till att våra uteplatser blev riktigt mysiga med sina Festoon Lights och nu är det dags för nya belysningsmöjligheter inomhus. De visade upp tre nyheter i början av året och nu är det möjligt att beställa hem två av dessa, Twinkly Flex och Twinkly Line (kommer inom kort). Båda ansluts till ditt wifi-nätverk för styrning i hemmet.

Twinkly Flex

Twinkly Flex

Detta är en böjbar LED-strip som du kan använda för att forma egna motiv som sedan blinkar i allsköns färger. Den är 2 meter lång och låter sig böjas till trevliga former som t ex ett hjärta eller noter. Du använder sedan appen för att bestämma vilka färger som ska användas för att färgsätta din vägg, tak eller var du nu väljer att sätta upp din Flex. Varje LED-lampa kan färgsättas individuellt så friheten är stor när det gäller vad du kan göra i appen. Pris för Twinkly Flex är EUR 97.99.

Twinkly Line

Twinkly Line

Här handlar det om en lite mer vanlig produkt, en LED-strip som via appen kan styras och ges olika färgscheman för maximal kreativitet. Den skiljer sig dock genom att vara magnetisk och även självhäftande möjlighet finns vilket är trevligt. I princip alla andra LED-strips på marknaden är vita medan denna har en svart finish som kan ge en mer stilfull installation. Precis som med övriga produkter från Twinkly kan du styra varje LED individuellt. Längd 1,5 meter och kan förlängas upp till 3 meter. Pris för Twinkly Line är EUR 87.99.

Både Twinkly Flex och Line fungerar med Google Home och Amazon Alexa.

Källa: Twinkly Flex & Twinkly Line

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!