Smarta Hem

Smart belysning från Cync visar nya produkter på CES 2023

Ett par av de nya produkterna är även förberedda för IoT-standarden Matter

Smart belysning i våra hem är ett lysande sätt att komma igång och i USA är Cync väletablerat. Detta är General Electrics avdelning för just smart belysning.

Cync är smart belysning från elektronikjätten GE, General Electric som numera ägs av Savant visar upp en mängd nya produkter på elektronikmässan CES 2023 i Las Vegas. Varumärket är inte så väletablerat utanför amerikas gränser men med tanke på att den nya IoT-standarden Matter öppnas kanske nya möjligheter.

Två av produkterna som visats upp är en mer traditionell ljuskälla och en smart plug, båda ska vara förberedda för Matter och då kunna fungera med kompatibla plattformar och produkter. Enligt företaget ska fler produkter kunna uppdateras och få stöd för Matter under året. Ljuskällan Cync Direct Connect Smart Bulb kan återge såväl färg som kallt och varmt vitt ljus.

Övriga produkter som visats upp är ljuspaneler som påminner om de från Nanoleaf samt en formbar LED-slinga som kan böjas till valfri form. En del av dessa produkter använder Bluetooth och kommer därför inte att fungera med Matter vilket bör tas i åtanke.

Priserna för produkterna från Cync börjar kring 19,99 amerikanska dollar vilket får anses vara hyfsat prisvärt.

Källa: Apple Insider

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!