Sponsrat inlägg

Smart belysning och automationer = Sant

Vilken är din favoritfunktion eller automation?
Hela detta inlägg är en annons för Philips Hue

En av de bästa sakerna med smart belysning är att den kan användas för att skapa automationer som gör dagen roligare, mysigare eller till och med lite enklare! Philips Hue kan kommunicera med flera appar och tjänster som Alexa, Apple Home, Google Home, IFTTT, Matter, SmartThings, Yale, Razer och Spotify mfl.

Kom igång med Philips Hue till riktigt bra pris under Black Week!

Därför är det enkelt att använda Hue och din fantasi för att styra belysningen i ditt hem. Oavsett om du vill dimra belysningen i entrén när ingen är där, synkronisera den med musik när du har party, eller med datorn när du spelar!

Här kommer våra 3 favoritfunktioner och automationer

  1. Koppla lampan på toaletten till en rörelsesensor och ställ in ljusstyrkan efter olika klockslag så att du inte blir klarvaken under nattbesöken!
  2. Använd “kom hem” läget för att automatiskt tända belysningen i hallen när du (din telefon) kommer hem. Smidigt när du har händerna fulla i vintermörkret.
  3. Schemalägg din belysning med slumpvisa intervaller när du åker på semester. Då verkar det som att någon är hemma, eftersom lamporna inte tänds och släcks på exakt samma klockslag varje dag.

Kommentera gärna och berätta om din smarta belysning. Vilka dina favoritfunktioner och automationer är, samt hur använder du dem?

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!