Pryl

Smartklockan Garmin Instinct Crossover har solpanel

Slipp tanken på att ladda din smarta klocka i tid och otid

Smarta klockor finns numera i många olika färger, former och utförande. Nu lanseras en ny smart klocka från Garmin för tuffare tag – Instinct Crossover.

Garmin Instinct Crossover är den senaste smarta klockan från företaget som hjälper oss att hålla koll på var vi är, vad vi gör och hur vi gör det. Nya klockan Instinct Crossover utmärker sig med såväl analoga, självlysande visare som kombineras meden digital urtavla och inbyggd solpanel vilket gör att du inte behöver tänka på att alltid behöva ladda klockan.

Garmin Instinct Crossover

Garmin Instinct Crossover finns i färgerna svart, blå, graphite och havsblå. Den utlovar korrekt tidmätning med funktionen Revodrive och är kompatibel med såväl Android som iOS.

Klockan har upp till 28 dagars batteritid i smartwatchläge, upp till 20 timmar i GPS-läge och upp till 71 dagar i batterisparläge. Versionen, Solar, med inbyggd solpanel har obegränsad batteritid i batterisparläget, upp till 70 dagar i smartwatchläge och 31 timmar i GPS-läge. Så, dags för långa promenader i naturen utan att behöva tänka på laddaren.

Rekommenderat pris för Garmin Instinct Crossover börjar på 5.889 kronor beroende på färg och mer information om klockan finns här.

Källa: Garmin

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!