Smarta Hem

SmartWings lanserar motoriserade Shangri-La gardiner

Skyddar för insyn och skapar trevlig stämning på ett elegant sätt i hemmet

Ett smart hem utan smarta solskydd är inget riktigt smart hem men som tur är finns lösningar. SmartWings lanserar uppkopplade Shangri-La gardiner för hemmet.

Amerikanska företaget SmartWings som säljer motoriserade solskydd till kunder över hela världen har nu lanserat fler varianter i sitt sortiment. På deras hemsida ser vi två nya varianter av smarta solskydd, “SmartWings Motorized Shangri-La Sheer Shades 60% Blackout” och “SmartWings Motorized Shangri-La Sheer Shades 85% Blackout” vilka kan skydda mot insyn i ditt rum med automatik.

SmartWings Motorized Shangri La Sheer Shades

Det som är praktiskt med den här typen av solskydd är att de dels kan blockera för insyn men också delvis mörklägga vilket kan vara praktiskt om du har nyfikna grannar eller vill sova gott om morgnarna. Det finns tre olika färgnyanser att välja på för “60%” och fem för “85%” varianterna. I Sverige säljs liknande typer av solskydd under namnet “Silhouette”.

SmartWings Motorized Shangri La Sheer Shades

Solskydden från SmartWings fungerar med de tre stora plattformarna; Apple Home, Google Home och Amazon Alexa. De skräddarsys utifrån de mått som behövs vilket gör att det blir en perfekt passform.

SmartWings Motorized Shangri La Sheer Shades

De drivs med inbyggda uppladdningsbara batterier som ska räcka upp till 6 månader på en laddning. Priserna börjar på 209 respektive 215 amerikanska dollar.

Källa: SmartWings

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!