Ljud & Bild

Sonos åtgärdar problem med Arc och Sub

Tack!

En systemuppdatering från Sonos ställde till med ljudbekymmer för deras Arc och Sub-användare.

Det var för två månader sedan en systemuppdatering från Sonos resulterade i att en hel del av deras kunder började uppleva att Arc och Sub fick försämrad prestanda. Arcen tappade en del inom det lägre området och för Suben försvann det burr som annars gör den så trevlig. Nu skall det hela vara åtgärdat enligt Sonos. Den nya uppdateringen som är version 14.18 rullades ut under gårdagen. Även om loggen på versionen nämner det som “Buggfixar och prestandaförbättringar” har person anställd på Sonos nu gått ut och gett mer information om uppdateringen.

Informationen går att finna i den forumtråd hos Sonos som har berört just prestandaförsämringarna på Arc och Sub. 

Med 14.18-programuppdateringen har båda dessa problem åtgärdats, och Enhanced Clarity for Arc-justeringar behålls. Det fanns en tydlig preferens inom vår community för de tidigare volyminställningarna, och dessa har återställts. Detta kommer att synas omedelbart efter uppdatering till 14.18.

Trueplay-problemet har åtgärdats. Kunder som upplevde en lägre undernivå efter att ha utfört Trueplay efter att ha uppdaterat till 14.12 kommer att behöva uppdatera sina system och sedan utföra en ny Trueplay-justering för att åtgärda dessa förbättringar i sitt system. Kunder kommer att höra ett mer kraftfullt lågt respons, vilket innebär att eventuella justeringar av undernivåer som görs efter 14.12 inte längre bör krävas.

Sonos fix

Via: The Verge

Källa: Sonos forum

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!