Digital Livsstil

Spotify säger att HiFi-ljud kommer att komma

Men frågan är när?

Många blev besvikna när Spotify höll låda för ett tag sedan då de inte nämnde något om det nya abonnemanget som ska ge användarna högre kvalité på alla låtar som spelas upp men nu har en chef på Spotify sagt sitt om saken.

Det var över två sedan som Spotify annonserade att de kommer släppa ett abonnemang där användaren kan betala lite mer och då få tillgång till musik i högre kvalité än vad som erbjuds idag. Strax efter det så berättade Apple att de kommer göra detsamma men skillnaden är att de inte kommer att ta mer betalt för det utan alla som prenumererar på Apple Music får den högre kvalitén utan att priset ändras. Efter detta blev det väldigt tyst från Spotify men nu har Gustav Söderström på Spotify i en intervju med The Verge berättat att det kommer att komma, men när är fortfarande väldigt oklart.

I intervjun säger Söderström att de har visat upp Spotify HiFi men industrin som vi är i ändrades “av en rad olika anledningar”. Vad han menar utan att säga det gissar vi är att Apple satte käppar i hjulet för deras lansering när de inte tog extra betalt. Så går du och väntar på Spotify HiFi så ser det ut som att du får vänta ett tag till – men det kommer att komma. Tror vi.

Via The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!