El-fordon

Svenska Charge Amps har lanserat tre nya produkter

En laddare, en laddningskabel och en effektvakt ska underlätta för dig med elbil

Charge Amps lanserar tre nya produkter för dig som behöver ladda ditt elfordon. Produkterna som finns att köpa nu ska underlätta vardagen för dig med elbil.

Svenska företaget Charge Amps som utvecklar produkter som underlättar vardagen för dig som har elbil lanserar tre nya produkter. Det produkter som nu lanseras är laddaren Charge Amps Dawn, effektvakten Charge Amps Amp Guard och laddningskabeln Charge Amps Beam. Samtliga produkter som lanserats går att beställa nu.

Charge Amps

Den nya laddaren Charge Amps Dawn bygger vidare på succéerna Charge Amps Halo och Charge Amps Aura. Laddaren har ett uttag för att göra publik laddning så enkel som möjligt. Dawn är också framtidssäkrad i både mjuk- och hårdvara. Genom en modullösning kommer laddaren att kunna uppdateras för att möta framtida behov. Den nya laddaren har även en MID-certifierad mätenhet, som är ett krav på vissa europeiska marknader.

Charge Amps

Laddningskabeln Charge Amps Beam kan ladda upp till 32 A vid alla laddningsstationer som uppfyller EU-standarden för en typ 2 kontakt och möjliggör på så sätt en ännu smidigare laddningsupplevelse. Den nya laddningskabeln kommer med en smidig förvaringspåse för att ta så lite plats som möjligt.

Charge Amps

Charge Amps Amp Guard är en smart effektvakt som optimerar laddning av elbilen. Den håller koll på husets elanslutning så att den inte överbelastas och undviker på så sätt att utlösa proppar. Den kan kopplas upp via Wi-Fi eller LAN, och tillsammans med Charge Amps Cloud möjliggöra att ladda elbilen med solenergi från egna solceller.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!