Smarta Hem

Tado satsar vidare och rekryterar ny VD från E.ON

Mer fokus på lösningar baserade kring timbaserad elavtal

tado° rekryterar en ny VD från E.ON och fortsätter sin satsning på att energieffektivisera hemmen i Europa.

Tyska företaget tado° som specialiserat sig på produkter för energihantering i våra smarta hem rekryterar nu en ny VD. Philip Beckman tillträder sin tjänst den 15 augusti och har tidigare haft ansvaret för företagskunder och energihandel. En av hans nya uppgifter blir att fortsätta arbetet med att dubbla nyttan för kunderna genom dynamisk energiprissättning (timbaserade elavtal). Syftet är att lyfta tado° som en aktör inom området med smart användning av elektricitet. Så här säger Philip själv:

”Grundarnas vision om att minska kostnaderna i hushåll genom effektiv energihushållning är mer relevant än någonsin. Det har blivit ett måste för den bredare befolkningen och nöden är uppfinningarnas moder. Jag är glad över att vara en del av tado° vid en sådan spännande tid och få en chans att forma nästa fas i företagets utveckling. Effektiv hantering av grön energi gynnar så väl våra kunder som miljön.”

Företaget tado° grundades 2011 och deras smarta termostater finns nu i mer än 3 miljoner hushåll över hela Europa.

Lycka till och med detta hoppas vi att de får ett lyft när det gäller produktutbudet som dessvärre inte imponerat på senare tid…

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!