Apple

Telus efterlyser tjänst för att förbättra HomePod

Jobba hemifrån med eget AppleID

Företaget Telus har gått ut med en tjänst på Blocket, och inte vilken tjänst som helst.

Rollen för tjänsten beskrivs med orden,

Rollen: Utvärdering av onlineuppgifter relaterade till musik, video App Store och HomePod för att förbättra den övergripande kvaliteten och relevansen av onlineinnehåll och forskning.

Det var förra veckan som Macradion kunde avslöja att Apple via ett annan bolag testade HomePod Mini på den svenska marknaden.

Arbetsbeskrivningen för tjänsten hos Telus kan inte annat än att peka mot att det är just Telus som är företaget som arbetar med att lära Siri Svenska. Apple brukar vara förtegna om vilka företag de anlitar och jämför vi annonsen för tjänsten på Telus egna hemsida så kan det mycket väl vara så att det råkat komma med lite för mycket information i blocket-annonsen.

Telus HomePod apple sverige

Tjänsten som utlyses på Telus egna hemsida nämner endast att sökande bör ha erfarenhet och kunskap om Apples produkter medan på blocket står det tydligt att det är App Store och HomePod det gäller.

Telus HomePod apple sverige

Här går det att söka tjänsten 

 

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!