Kultur

“The Wire”-skådisen Lance Reddick har gått bort

Blev bara 60 år gammal

Idag möttes vi av det tråkiga beskedet att skådelspelaren Lance Reddick har gått bort. Han ska enligt flera källor dött av naturliga orsaker och blev bara 60 år gammal.

Lance Reddick karriär drog igång under hans medverkan i fängelseserien “Oz” där han spelar detektiven Johnny Basil. Efter succén med “Oz” så fick han en stor roll i HBO’s nästa succé “The Wire”. I serien spelar Reddick polischefen Cedric Daniels. Han har även medverkat i bland annat tv-serien “Fringe” och i filmserien “John Wick” som kommer släppa sin fjärde film nästa vecka.

Reddick hittades avliden i sitt hem i Los Angeles och ska enligt flera källor gått bort av naturliga orsaker. Han var precis uppe i en pr-turné för nästa “John Wick”-film och skulle även besöka Kelly Clarkssons egna show för att prata om den kommande filmen. Reddick var en fantastisk skådespelare som var lika duktig på att spela allvarlig polischef som att axla en roll i en lättsam komedi. Nedan kan ni se ett klipp från “The Wire” där han verkligen är i sitt esse.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!