Smarta Hem

Tibber släpper Pulse-mätare för Sverige

P1

Tibber har tidigare haft en mätare för mäta pulsen på framtidens elmätare.

Just nu håller alla elmätare i Sverige på att bytas ut och nya moderna elmätare håller på att installera i alla svenska hem. Tibber har haft en produkt som heter Pulse i sin butik och nu har de uppdaterat med en variant till av deras Pulse. Den tidigare varianten har en HAN/RJ45 som är den vanligaste i Norge. I Sverige är det en P1/RJ12 port som är vanligast och nu har Tibber tagit fram en ny modell för oss med den sortens portar.

Pulse läser av din förbrukning varannan sekund och skickar sedan datan till Tibbers app via Wi-Fi (2,4GHz). Tanken med Pulse är att kunna se hela hemmets elförbrukning och inte bara de smarta och uppkopplade enheterna.

Tibber pulse

Pulse är enkel att installera och installeras med den medföljande kabeln och kräver ingen elektriker. Strömförsörjningen sker också via porten men extern strömkälla behövs endast vid själva installationen.

För att använda den här produkten behöver man vara Tibberkund.

Använd någon av följande länk för att få 500 kronor att handla smarta prylar för när du ansluter dig till Tibber:

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer