Apple

Tim Sweeney vill se en universell App Store för alla plattformar

En Super-Epic App Store

Under en konferens i Sydkorea som sedan tidigare lagstadgat oberoende betalning i App Store berättade Sweeney sina tankar.

Tim Sweeney skickade lovord över Sydkoreas lag som tvingar bland annat Apple att öppna upp för oberoende betalning. Apple har ännu inte gjort några förändringar i Sydkorea och förväntas samtidigt tvingas till förändring i USA den 9 december.

Tim Sweeney höll inte tillbaka sina ord och sa att Apple måste stoppas som går med på “förtryckande utländska lagar” medans “de ignorerar Sydkoreas demokratiska lagar”. Troligtvis syftar han på Kina som Apple tillåter ha sin statligt godkända app WeChat som innehåller allt från betalningar till spel utan Apples förhinder.

Tim Sweeney som själv har en egen affär med Epic Store till PC tycker att plattformar är för fragmenterat med sina app affärer och vill se en universell plats för telefoner och spelkonsoler. Han tillägger att de redan jobbar med utvecklare för att kunna tillhandahålla just detta i framtiden.

Via: Macrumors

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer