Ljud & Bild

Väckarklockan för dig som är osäker

Smart aktivering av larmet genom att vända på den

Något de flesta av oss behöver för att komma upp ur sängen och iväg till jobbet är någon form av väckning. Många använder sina smartphones idag men för oss som föredrar en hederlig väckarklocka finns nu en kul variant.

Det är företaget Lexon som med sin Flip Premium tagit fram en snygg och minimalistiskt designad väckarklocka som tydligt indikerar om larmet är satt eller inte.

Lexon Flip Premium Red

Formatet är litet, displayen stor och en sensor tänder upp denna automatiskt. Dessutom tydlig indikation på ena sidan med ON och på andra sidan med OFF så du vet om du satt larmet eller inte. Genom att vända på väckarklockan aktiverar du larmet vilket är så enkelt att det är smart. Praktiskt för dig som är osäker på om du satt larmet eller inte!

Väckarklockan Flip Premium är batteridriven (upp till 3 månaders batteritid) och enkel att ta med sig på tjänsteresor eller varför inte på semestern (fast vem behöver en väckarklocka då?). Den laddas via USB-C vilket är tacksamt då fler och fler använder denna standard numera.

Lexon Flip Colors

Lexon Flip Premium finns i sex färger och är tillverkad av aluminium. Den mäter 10,4 x 6,5 x 2,6 cm och väger endast 228 g. Priset är EUR 49,90 och kan köpas via länken nedan.

Källa: Lexon

Kommentarer