Sponsrat inlägg

Välj rätt Roborock-dammsugare

S7+, S6 MaxV, S5 Max och H7
Hela detta inlägg är en annons för Roborock

De stilrena robotdammsugarna från Roborock ser rätt lika ut. Men på insidan finns det funktioner som skiljer modellerna åt. I den här videon går jag igenom skillnaderna mellan Roborock S7/S7+, S6 MaxV samt S5 Max, så att du kan välja rätt dammsugare utifrån dina behov.

S7+ är den senaste och totalt sett mest avancerade robotdammsugaren från Roborock. I paketet S7+ ingår den kraftfulla robotdammsugaren S7 och en självtömmande laddningsstation. De fem största fördelarna är:

  • Ny sonisk mopp skrubbar golv med upp till 3.000 vibrationer i minuten
  • Smarta sensorer lyfter automatiskt moppen vid en mattkant
  • Slitstark gummiborste rengör mattor på djupet och avlägsnar hår mer effektivt
  • Kraftfull 2500 Pa sugeffekt fångar upp smuts i allt från sprickor till mattor
  • Självtömmande laddningsstation både laddar roboten och förvarar allt damm

Roborock S6 MaxV är en supernavigerare. Förutom lasernavigering (lidar), som självklart även S7 och S5 Max har, är S6 MaxV utrustad med dubbla kameror på framsidan som ihop med AI-mjukvaran Reactive AI gör att dammsugaren själv kan känna igen mindre föremål som leksaker, strumpor och sladdar, och undvika dem.

Både S7 och S6 MaxV har elektronisk dosering av vatten så att du själv kan bestämma vattenflödet utifrån behov och t.ex. välja högre vattendosering i smutsigare rum.

Roborock-appen ger dig full kontroll över din robotdammsugare. I appen kan du schemalägga städningen, justera smart ruttplanering, no-go- och no-mop-zoner, samt vattenflöde och mycket mer.

S5 Max är flaggskeppet från 2019 som satte Roborock på kartan och visade att företaget var redo att ta en ledarposition. Idag är S5 Max ett mycket prisvärt alternativ för dig som inte har behov av de allra senaste finesserna.

Roborock H7 är företagets senaste sladdlösa skaftdammsugare. H7 kombinerar exceptionell teknik och smart lättviktsdesign. Det är nu enklare än någonsin att ta dammsugaren under armen och utföra en grundlig städning, både inne i och utanför huset. De fem största fördelarna är:

  • Högkapacitets LiPO-batteri levererar upp till imponerande 90 minuters drifttid
  • Kraftfull 480 W-motor levererar en oförminskad 160 AW sugeffekt
  • Imponerande laddningssystem tar batteriet från 0 – 100% på endast 2,5h
  • Lättviktsdesign på endast 1,46 kg gör dammsugaren enkel att manövrera
  • Ljudisolerande design och bullerdämpande lager garanterar tystgående dammsugning

Läs mer på Roborocks hemsida.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!