Smarta Hem

Verisure lanserar Arlo Video Doorbell

Högupplöst video och tvåvägskommunikation stärker portföljen

Glada nyheter för dig som har hemlarm från Verisure. Nu kan du komplettera med Arlo Video Doorbell och få mer koll hemma.

Som bekant så förvärvade Verisure företaget Arlo i januari förra året och ingick då ett strategiskt samarbete sinsemellan. Rent konkret innebär detta att alla kameror som erbjuds och integreras i larmlösningar från Verisure kommer från Arlo.

Nu meddelar företaget att de lanserar Arlo Video Doorbell i sitt utbud. Du som är kund kan nu välja till en trådlös dörrvideoklocka som är uppkopplad mot larmcentralen som då kan agera vid inbrottsförsök. Se vad som händer vid ytterdörren dag som natt och prata med eventuella besökare vid behov. Via dörrvideoklockan från Arlo kan du också aktivera ett förinspelat röstmeddelande om att du inte är hemma för tillfället. Arlo Video Doorbell har även en inbyggd siren som kan aktiveras automatiskt eller manuellt via appen.

Utöver Arlo Video Doorbell erbjuds även Arlo Pro 3 samt Arlo Essential av Verisure vilket sägs ge en komplett lösning.

– Verisure och Arlo är en oslagbar kombination av marknadsledande teknologi inom kamerabevakning och Sveriges största larmleverantör och larmcentral. Våra kunder har efterfrågat videodörrklockor och nu kan vi erbjuda det som en del i vår larmlösning. Idag tar vi stolt nästa steg mot att skapa det smarta hemmet som inte kompromissar med säkerheten, säger Erik Ireståhl, Director Product & Portfolio Marketing

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!