Nyheter

Vinnare i BusyToDo-tävlingen

winner-illustration1

Vi har valt två vinnare som för varsin kod till BusyTo­Do för iOS.

Stort grat­tis till Mat­tias Hend­ley och Adam Werk­mäster, skic­ka ett mail eller kon­tak­ta mig på Twit­ter så får ni era koder.

Vin­nande motiveringar­na lyder som föl­jer:

1. Lovar att skri­va en anled­ning här. Skriv­er upp det i pap­prs­block­et på min att göra lista så kom­mer jag kanke ihåg att göra det. Om jag nu bara kom­mer ihåg var jag la block­et. Nåväl, skrev upp det på bak­si­dan av ett kuvert tills vidare

2. Mina två när­maste chefer ska gå på föräl­draledighet nu och jag har fått äran att rat­ta hela avdel­nin­gen solo. Det innebär att jag kom­mer vara     oer­hört Busy och ha allde­les för mån­ga ToDo. Help me out Allt om Mac!

Mis­sa inte vår sto­ra tävling till­sam­mans med Gameloft där man kan vin­na en iPhone 4S!

Kommentarer