Pryl

Xiaomi har lanserat ny skaftdammsugare

Nya Xiaomi Vacuum Cleaner G11 har bättre sugkraft och batteritid

Skaftdammsugare verkar vara hett nu och det släpps nya modeller på löpande band. Xiaomi har lanserat en uppdaterad version av en av sina modeller.

Xiaomi Vacuum Cleaner G11 följer upp tidigare modellen G10 med bättre batteritid och bättre sugförmåga. Den nya modellen har en inbyggd infraröd partikelsensor som känner av hur dammigt det är och justerar sugeffekten baserat på detta. Utöver sugeffekten justeras även hastigheten beroende på ytan som rengörs vilket ska leda till effektivare städning och bättre körtid, upp till 60 minuter.

Xiaomi Vacuum Cleaner G11

Golvmunstycket ska vara trasselfritt och ser till att hår och annat inte fastnar i munstycket. Dammbehållaren töms med ett enkelt tryck på en knapp. Till skaftdammsugaren medföljer olika munstycken för olika ändamål när det gäller städningen.

Xiaomi Vacuum Cleaner G11

En LCD-skärm visar batterinivå och vilket läge som är aktiverat på skaftdammsugaren. Det inbyggda filtret fixar upp till 99,5 % av allergenerna så små som 0.3µ.

Xiaomi Vacuum Cleaner G11

Rekommenderat pris för skaftdammsugaren Xiaomi Vacuum Cleaner G11 ligger på 4290 kronor och den finns att köpa direkt från svenska Mistore.

Källa: Mistore

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!