Smarta Hem

Xiaomi växer så det knakar

Visar upp fortsatt positiva siffror för andra kvartalet 2021

Xiaomi går som tåget noteras efter att företaget släppt resultatet för deras andra kvartal. Tillväxten är fortsatt god och antalet uppkopplade enheter ökar.

Kinesiska företaget Xiaomi får mycket uppmärksamhet nu, inte bara för att de släpper en rad nya produkter men också för att de seglat upp som den största leverantören av mobiltelefoner i Europa. Nyligen presenterades deras resultat för andra kvartalet 2021 och utöver en massa intressanta siffror från deras många olika affärsområden kan vi notera att deras IoT-division växer snabbt.

Ökningen sedan föregående år är 34% och detta är då inom IoT, uppkopplade produkter. Totala antalet uppkopplade enheter i Xiaomis plattform uppgår nu till hela 374.5 miljoner enheter. Antalet användare som har fem eller flera enheter från Xiaomi i sina hem uppgår nu till 7.4 miljoner användare och jag misstänker att många här i Xiaomibubblan räknas till denna grupp av människor.

Xiaomi IoT

Hur många produkter från Xiaomi har du i ditt uppkopplade och smarta hem?

Källa: Xiaomi

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer