Övrigt

Xiaomis filmfestival drar igång i dag

kl. 14:00

I dag sätter Xiaomis filmfestival igång.

Under 2019 startade Xiaomi en plattform för kreatörer att samlas runt. I dag börjar en filmfestival där tanken är att flera olika av de här kreatörernas filmer kommer visas.

Först ut är en video från ingen mindre än MrWhoseTheBoss. Det som sticker ut är att hela hans video är gjord med en mobiltelefon. Och givetvis är det en Xiaomi 11 Ultra.

Om någon hade berättat för mig från dag ett att det var här jag skulle vara om tio år hade jag börjat skratta direkt. Mycket har förändrats sedan jag började, inklusive en global pandemi. Och trots alla svårigheter finns en stor positiv konsekvens, vilket är denna renässans för innehållsskapare. Det handlar inte bara om ettnytt krav på innehåll medan människor är hemma, utan också på grund av att det var enkelt att skapa innehåll med en smartphone i fickan, säger Arun Maini.

kamerakonfiguration för Xiaomi 11 Ultra är: 50MP vidvinkelkamera, 48MP Sony IMX586 ultra-vidvinkelkamera, 48MP Sony IMX586 telefotokamera.

Xiaomi Filmfestival

Xiaomi Filmfestival drar igång i dag klockan 14:00

Xiaomi

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer