Smarta Hem

Xiaomis matrobot har landat i Sverige

Mi Smart Cooking Robot EU tar hand om matlagningen åt dig

Känner du att du har en slant över och samtidigt inte gillar att laga mat? Då kan nya uppkopplade Xiaomi Smart Cooking Robot vara något för dig.

Xiaomi Smart Cooking Robot är något så coolt som en köksrobot som hjälper till med matlagningen. Utrustad med smart teknologi kan den känna igen ingredienser, förbereda, väga och tillaga maten åt dig. Köksroboten har en intelligent matlagningsalgoritm och i kombination med olika matlagningsprogram kan du via appen välja önskad maträtt som ska tillagas.

Bland övriga funktioner så kan den kommunicera med andra enheter från Xiaomi som finns i köket. Den har temperaturkontroll vid matlagning från 35-180 °C, kan självrengöras, väga upp ingredienser med en noggrannhet av 1 gram och bäst av allt – tillaga tre rätter och en soppa samtidigt!

Via den intuitiva pekskärmen på 8″ kommer du åt över 200 recept och då pratar vi även steg-för-steg vilket kan vara bra för den mindre husliga. Utöver detta kan köksroboten även mala, hacka, blanda så funktioner finns det gott om.

Rekommenderat pris är 12 990 kronor och den kan köpas direkt från Mistore.

Källa: Mistore

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!